top of page

Nature Nurture Wholistic

Een compleet programma & een ceremonie voor de fysieke & energetische niveaus van je wezen. Resonerend met alle lagen ertussen

Een compleet programma

Een gewijde zuiveringsceremonie

Nature Nurture Lifestyle Balance

Voeding, beweging en ontspanning & persoonlijke groei

Nature Nurture Lifestyle Balance is een persoonlijk programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen.


Het programma omvat:

  • een intake

  • Dieet- en leefstijladvies

  • Een persoonlijk plan afgestemd op jouw levensstijl en innerlijke groei (al dan niet met verdere diensten die wij aanbieden)

Bekijk de lijst met opties en voorbeelden hieronder om een idee te krijgen van wat de mogelijkheden zijn!

 

 

 

 

 

Wanneer je je aanmeldt voor Nature Nurture Lifestyle Balance doen we een intake waarin we een duidelijk beeld krijgen van jouw levensstijl. Dit omvat jouw voedingsgewoonten, fysieke activiteiten, ontspannings- en meditatiegewoonten en -praktijken en andere relevante informatie die betrekking hebben op jouw leefstijl en dagelijks leven. Tijdens deze intake formuleren we ook al jouw vragen, wensen, behoeften en intenties. ​ In de volgende afspraak bespreken we de bevindingen van de intake: jouw voedingsinname, lichamelijke activiteiten & lichamelijke behoeftes en jouw behoefte aan ontspanning en slaap. Je ontvangt een advies over al deze leefstijlaspecten, op basis van jouw behoeften en wensen en op basis van dat advies maken we een plan dat je zal helpen het gewenste resultaat te bereiken. ​ Na dit overleg wordt het vervolg van het programma gepersonaliseerd. Je kunt ervoor kiezen om de sessies hier te beëindigen, of je kunt ervoor kiezen om andere diensten die we aanbieden van Nature Nurture Movement en Flow, Slow and Grow in je plan op te nemen om begeleiding en coaching te krijgen terwijl je aan je balans en gezondheid werkt.

Alleen dieet- en leefstijlconsulten

Dit programma bevat alleen de consulten. Het bevat 3 of 4 sessies waarin je een duidelijk beeld krijgt van je leefstijl gewoonten en we een plan maken dat je helpt om meer in balans te komen binnen je levensstijl (fysiek & spiritueel). Je krijgt een formulier toegestuurd die je in zo volledig mogelijk in vult met informatie over je leefstijl (voedings-, beweeg- en ontspan-, meditatie- & slaappatroon, zodat we informatie kunnen verzamelen over uw levensstijl. ​ Prijs: €60 p/u

Diëtetiek &
Leefstijl consulten

+
activiteiten van Movement
&
Flow, Slow & Grow

Logo Cirkel Kleur PNG_edited.png

Als je hiervoor kiest, kies je ervoor om na de consulten met je flow mee te gaan en een bootcamples/PT of ontspannings- en meditatieoefening te volgen wanneer je daar zin in hebt en ruimte voor voelt. Zo krijg je nog wel begeleiding (en motivatie), maar alleen als je voelt dat je het nodig hebt. Prijs consulten: €60 p/u Al het andere: zie Bootcamp, Personal Training, Nature Nurture Flow Slow and Grow of Prijslijst-pagina

Diëtetiek & Leefstijl consulten
+
Bootcamp

Logo Cirkel Kleur PNG_edited.png

Met deze optie krijgt u de volledige consulten en adviezen zoals het kortste programma. Daarnaast train je samen met anderen in een speelse, avontuurlijke en veelal outdoor bootcamp met een grote variëteit aan verschillende sporten en omgevingen. Deze is exclusief persoonlijke begeleiding en coaching bij je voedingsinname of ontspannings- en meditatieoefeningen. Alleen advies en het maken van een plan. Prijs consulten: €60 p/u Prijs bootcamp: €10 per losse les / €110 voor 12 lessen

Volledig Programma
1-op-1 Begeleiding
in

Voeding
Beweging
Ontspanning
&
Persoonlijke Ontwikkeling

Kies je voor het volledige programma dan krijg je wekelijks 1,5 uur begeleiding, training en coaching. We besteden een deel van de tijd (±15 min) aan vragen over en begeleiding bij je voedingsgewoonten, je krijgt personal training met gevarieerde oefeningen en sporten afgestemd op jouw behoefte op dat moment (±60 min) en ontspanning en meditatieoefeningen (±15 min). We zullen je ook elk seizoen een Zweethutceremonie aanbieden voor reiniging, persoonlijke groei en om nieuwe intenties te zetten. Prijs: €60 p/u voor de consulten. Vervolgens €40 p/u.

Wil je eens aanvoelen hoe dit is? Meldt je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Nature Nurture Zweethut Ceremonie

Nature Nurture Sweatlodge in cirkel PNG.png

Reinig je lichaam, geest en ziel

Met deze gewijde zuiveringsceremonie ervaar je een reiniging van lichaam tot ziel en alle niveaus daartussen. Ga er vooral zonder verwachtingen in, want je krijgt iedere keer precies dat wat je nodig hebt en geen ceremonie is hetzelfde. Wel zul je dieper in jezelf duiken, de eenheid in & in verbinding met alles; je zult nieuwe intenties zetten en de reis in de baarmoeder helpt je alle zware lasten los te laten die je niet meer dienen (dood van het ego). Kom hierdoor dichter bij je centrum en verkrijg nieuwe inzichten over jezelf. Kniel neer in de baarmoeder van Moeder Aarde. Laat je door de elementen leiden door een diepe meditatie. Spreek met Grote Geest/het Universum, deel het gewicht van je emoties en gevoelens, je dankbaarheid, intenties en gebeden. Verbind je met het Geheel en kom er als herboren uit.

Hier aan de rand van het Noordlaarderbos, op een landgoed met kippen, paarden, katten, honden en en andere mensenfamilies, is een Baarmoeder van Moeder Aarde met ruimte voor ± 16 deelnemers.

De hele ceremonie duurt ± 6 - 7 uur


De hele ceremonie bevat:
- Welkom & introductie

- Intenties & 'prayers' in de stenen plaatsen
- Het vuur opbouwen, de Wind Richtingen openen en de baarmoeder inpakken
- Smudge ceremonie (reiniging)
- De ceremonie in de baarmoeder
- Na afloop een gezamenlijk Potluck-stijl diner

Het is mogelijk om te overnachten. Zie de prijslijst pagina voor informatie en neem contact met ons op.

Investering: €80

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Nature Nurture Wholistic? Neem dan contact met ons op!

Proef de ceremonie...

...door deze foto's te bekijken

Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -37_Chapter 6 - sparks, fire and glow.jpg
Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -40_Chapter 6 - sparks, fire and glow.jpg
Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -08_Chapter 2 - inviting the fires.jpg
Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -21_Chapter 3 - warming up and sacred cleansing.jpg
Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -11_Chapter 2 - inviting the fires.jpg
Sweatlodge Bodil n Jeremy - 22-04-2022 -04_Chapter 1 - toes in the water.jpg
Gezondheidsdriehoek PNG.png

Nieuwsgierig naar Nature Nurture Wholistic? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Extra financiële informatie

Activiteiten met diëtetiek vallen onder de zorg en worden daarom vergoed door sommige zorgverzekeringen. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of en in hoeverre kosten worden vergoed.

 

Sta je op dit moment financieel niet sterk? Neem contact met ons op! Dan kunnen we van daaruit kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij weten hoe het is om met weinig geld rond te komen en willen niet dat u zich geremd voelt door uw eigen financiële situatie.

bottom of page