top of page

Nature Nuture Flow, Slow & Grow

Beweeg wat er binnen in je speelt, zak er door heen en ontspan je ten volle. Ofwel in beweging of in stilte

Hier vind je alle diensten die wij aanbieden die gericht zijn op ontspanning & meditatie.
Ofwel buiten of binnen. We hebben een prachtige woonkamer en in de toekomst zullen we een kamer in het huis hebben waar deze activiteiten kunnen plaatsvinden in een veilige en gastvrije ruimte.

Middelen die beschikbaar zijn en activiteiten die we aanbieden met betrekking tot ontspanning en meditatie:

- Sauna - Healy en andere frequentietherapie - Meditatie - Stretch oefeningen - Flexibiliteitsoefeningen - Aromatherapie - Sauna (wordt aan gebouwd) - Ceremonies - Veilige ruimtes creëren en 'holding space' - Drum- en zangcirkels - Praat en deel cirkels

 

  Neem een kijkje:  
 

 

Prijs                        €40


Tijdsduur: 1 uur
Plaats: op locatie

Meebrengen van huis:
Iets waar je je comfortabel en ontspannen van voelt, zoals een dekentje, kussen, knuffeldier of edelstenen. Wat maakt niet uit, als het maar voor jou persoonlijk werkt.

Vibrant

  Laat frequenties, zintuigen en meditatie je naar een dieper niveau van Zijn brengen. Een weg naar zelfgenezing

Nature Nurture Vibrant waarbij gebruikt gemaakt wordt van allerlei helende frequenties. Het doel is om je zelfgenezend vermogen te activeren en je hele wezen te stimuleren met gebalanceerde frequenties: het helen van verstoorde frequenties op verschillende niveaus als gevolg van fysieke, emotionele of mentale spanning. Het zal je helpen balans te vinden op alle niveaus en je in een diepe staat van ontspanning brengen en in connectie met Zelf. Een Nature Nurture Vibrant sessie duurt ongeveer een uur. Je ligt comfortabel in een knusse kamer terwijl je verbonden bent met/verpakt in materialen of apparaten die een bepaalde frequentie uitstralen. We stemmen de frequenties af op wat je het meest nodig hebt op het moment van onze afspraak (van nulpunt tot specifieke genezingsfrequenties). Daarnaast werken we met geluiden, muziek, geuren en aanraking om die staat van ontspanning & heling te bereiken. Alles wordt aangepast aan uw wensen die we vooraf bespreken. Het is ook mogelijk om tijdens deze sessie een kaartlezing te doen! Op deze manier kom je ook dieper in contact met jeZelf.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Nature Nurture Flow, Slow & Grow? Neem dan contact met ons op!

Zak dieper in jezelf...

...terwijl je naar deze foto's kijkt!

Water, cloud, rainbow_edited.jpg
Nature Nurture Movement PNG_edited.png

Extra financiële informatie

Sta je op dit moment financieel niet sterk? Neem contact met ons op! Dan kunnen we van daaruit kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij weten hoe het is om met weinig geld rond te komen en willen niet dat je je geremd voelt door je huidige financiële situatie.

bottom of page