top of page
Nature Nurture Bootcamp in cirkel PNG.png

Eerste keer                           Gratis!

Abonnement/strippenkaart/losse les        via Buiten Gewoon Fitter

 


Tijdsduur: 1 uur
Plaats: zie evenement

Aanmelden is heel makkelijk! Je hebt al een account bij Buiten Gewoon Fitter binnen een paar minuten! Na het creëren van een account kan je naar de shop gaan en daar je gratis try-out ticket bemachtigen. Vervolgens ga je naar de planning en meld je je aan voor welke training je ook maar aan wilt deelnemen!

Bootcamp

Work-out, plezier, samen, buiten

We geven bootcamp op meerder locaties! Op het moment via Buiten Gewoon Fitter iedere donderdag avond in de stad Groningen een bootcamp gericht op krachttraining. Denk hierbij aan verschillende oefeningen en attributen om de spieren te versterken: full body workouts met dumbells, olympic bar, schijf gewichten en weerstandsbanden. Kom met ons meebewegen: 2 gemotiveerde en adequate instructeurs die gebruik maken van de omgeving, mooie locaties en de elementen (bijvoorbeeld water!); verschillende work-outs en (duo) oefeningen plannen om een ​​levendige, avontuurlijke, speelse en verbonden/sociale trainingssessie voor je te maken. Na een sessie voel je je in contact met je lichaam, tevreden, krachtig en erg geamuseerd! Alle bootcamp lessen worden aangekondigd als een evenement op de homepage. Hou die in de gaten voor e specifieke informatie per bootcamp les! Geïnteresseerd? Je eerste les is gratis!

Nature Nurture Movement

Beweeg je lichaam, beweeg je wereld

Hier vind je alle diensten die wij aanbieden die gericht zijn op fysieke activiteit. En het allerbelangrijkste: activiteiten die gericht zijn op PLEZIER.
Zo komt het vanuit je flow en niet vanuit de houding van "ik moet dit doen omdat het goed is voor mijn gezondheid". Natuurlijk is het goed voor je gezondheid, maar nog meer als het vanuit een gevoel van vreugde en verheugen komt!

En natuurlijk zoveel mogelijk buiten! We hebben een eenvoudige, maar efficiënte en effectieve fitnessruimte in de schuur die we kunnen gebruiken, vooral als het nat en regenachtig is.

Apparatuur & faciliteiten die beschikbaar zijn en activiteiten die we aanbieden met betrekking tot beweging:

- Gym oefeningen zoals krachttraining - Duo-oefeningen - Cardio - Calisthenics - HIIT - Boogschieten - Stand-up paddleboarden - Kajakken - Speelse attributen zoals ballen, springtouwen, boemerang

   Neem een kijkje:  

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Nature Nurture Movement? Neem contact met ons op!

Alvast een warming-up?

Kijk eens naar deze foto's!

30lbs boog.jpg

Extra financiële informatie

Sta je op dit moment financieel niet sterk? Neem contact met ons op! Dan kunnen we van daaruit kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij weten hoe het is om met weinig geld rond te komen en willen niet dat u zich geremd voelt door uw eigen financiële situatie.

bottom of page