top of page
B&J.jpg

De wortels van...

Maak kennis met ons en onze Nature Nurture!

Nature Nurture is er voor jou om aan je hele wezen te werken door middel van leefstijl programma's & activiteiten en ook innerlijk- en energiewerk. Zoals we al zeiden: alles is verbonden, alle niveaus van zijn zullen resoneren! Laat de natuur en de elementen onze gidsen zijn bij elke stap door deze reis van zelfgenezing.

Maar hoe is Nature Nurture ontstaan? Wat zijn haar roots? Scroll naar beneden en lees het hier in 'onze wortels'.

Bodil.jpg

Bodil

Bodil Aina van Groningen à Stuling - Vlaar

"Ik ben geboren in 1989. Met een jeugd die ik voornamelijk buiten doorgebracht, voelde ik me het meest in leven en verbonden (nog steeds!). Altijd bezig met spelen in de elementen, mijn lichaam op een speelse manier bewegen en al mijn fantasieën een plek geven in deze wereld. En als ik niet buiten was, zweefde ik met mijn hoofd boven een stuk papier waarop ik tekende of schilderde. Ook maakte ik mijn eigen figuren van klei om mee te spelen. Ja, het leven was goed. Ik ben nog steeds een heel creatief wezen. Ik kreeg de diagnose diabetes mellitus type 1 toen ik nog maar anderhalf jaar oud was. Tijdens het opgroeien was het leven met deze aandoening geen echte last. Maar ouder worden, zoveel verantwoordelijkheden hebben en je plek vinden in de samenleving, maakte de last van het eigen oraan spelen een stuk zwaarder. Bovendien vond ik het moeilijk om in de samenleving te passen en vrede te hebben met het feit dat ik me totaal een buitenbeentje voelde. Na het genezen van veel oude wonden, hand in hand met nieuwe technologie, is het vinden van mijn ritme met mijn bloedsuikers en mijn plaats in deze wereld een stuk eenvoudiger geworden. En ja, ik heb mijn plek in deze wereld gevonden, zoals je hier kunt zien! Ik was altijd verbonden met de energetische wereld(en), ook al verwelkomde ik het niet altijd. Pas later, nadat ik in een enorme burn-out en depressie was beland, ging deze wereld weer voor mij open, of beter gezegd: ik ging weer voor hen open. Ik moest deze delen weer omarmen voor mijn genezing. Omdat ik altijd in contact was met mijn lichaam (niet alleen voor mijn diabetes, maar ook omdat in mijn lichaam en niet in mijn hoofd mijn kracht en dé genezing zit), waren (en zijn!) voeding en fitness/buitensporten absoluut mijn ding. En zo ben ik na lang zoeken en veel andere studies Voeding & Diëtetiek gaan studeren. Dus ben ik begonnen en heb een bachelor diploma gehaald en mag hierdoor de titel Diëtist dragen!". Bodil behaalde in 2021 haar bachelor Gezondheidswetenschappen (Voeding en Diëtetiek) en heeft daarmee de titel Diëtist met certificaten in Fitness en Sport. En met de manier waarop haar studiecarrière zich ontvouwde, kon ze nu al haar ervaringen, kwaliteiten, krachten en kennis bundelen en delen in haar eigen bedrijf.

Jeremy.jpg

Jeremy

Jeremy Justin Vlaar - van Groningen à Stuling

"Ik ben geboren in 1988. Ik heb het grootste deel van mijn leven hier gewoond, waar we nu wonen: aan het Noordlaarderbos. Als kind bracht ik mijn dagen voornamelijk buiten door: op avontuur in het bos en spelen tussen de paarden hier op de boerderij. Het was geweldig en ik heb niet het gevoel dat ik iets heb gemist door op zo'n prachtige locatie wonen. Toen ik ouder werd, verhuisden we naar een ander huis in een andere omgeving. Hier ging de wereld van computers meer voor mij open en kwam ik minder buiten. Toen ik Bodil ontmoette, kwam ik weer in contact met de buiten-wereld en de wereld van energie & spirit en samen liepen onze paden met één voet in dit prachtige avontuurlijke & energieke buitenleven en met een andere voet in de 'echte wereld', waar ik werk vond op het gebied van ICT. Verbonden blijven met mijn lichaam & de natuur en bezig zijn met bouwen & creëren is wat mij in mijn centrum houdt. En ik heb geleerd dat verbonden zijn met anderen en getuige zijn van en deel uitmaken van hun pad naar genezing/heelheid, heel genezend is op zich". Hoewel Jeremys' dagbaan in de wereld van ICT ligt, weet hij veel van en is hij zeer getalenteerd in fitness & sport. Hij is verliefd op- en stroomt met de natuur mee. Een 'sjamaan in het bloed' en een zeer gevoelige & empathische man met een zeer goed luisterend oor! Hij is ook heel erg lichaams- en energiebewust. Hij kan je goed begeleiden bij je lichamelijke activiteiten en ook bij wat je binnenwereld in beweging brengt.

&Jeremy

Nature Nurture by Bodil Aina

Het Lichaam is het volmaakte vaartuig: verbonden met het geheel; het hier & nu en communiceert constant met jou en alle dimensies van Zijn. Je zou gezondheid/Zijn in 4 dimensies kunnen plaatsen: het fysieke, het psychologische, het emotionele & het spirituele. Werken in één dimensie zal resoneren in de andere, omdat ze allemaal met elkaar verbonden zijn. Het fysieke is bijvoorbeeld: natuur, beweging, een gezonde leefstijl met voldoende lichamelijke rust en slaap; Dit zijn allemaal elementen en hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om je weer in balans te brengen, terug naar je centrum. Je centrum: de reis ernaartoe en het centrum zelf is waar genezing plaatsvindt. Dit hebben we niet alleen uit (wetenschappelijke) literatuur en onderzoek geleerd, maar vooral ook uit onze eigen ervaring: In 2017 raakte Bodil in een diepe depressie en een zware burn-out. Ze moest twee jaar stoppen met studeren om haar centrum terug te vinden en te genezen van oude diepe wonden en trauma's. Dat deed ze, met de grootst mogelijke steun van Jeremy, die deze reis samen met haar maakte. Tools en haar grootste vrienden in die periode om van paniekaanvallen af ​​te komen waren in de natuur zijn en lichamelijke activiteiten te beoefenen. De emotie letterlijk uit haar systeem bewegen en daarna in een staat van stilte terecht komen: lichamelijke- & innerlijke rust. Vanuit deze ervaring rondde ze haar studie tot diëtist af met het creëren van een eigen concept om anderen te helpen hun balans weer terug te vinden op dezelfde manier: door de natuur je te laten voeden in je levensstijl en je innerlijke centrum & balans te vinden. Bodil & Jeremy werken heel goed samen en we brengen een perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie om een ​​veilige ruimte te creëren waar je in je volledige spectrum van emoties en gevoelens veilig kunt zijn, ontdekken en je gesteund voelen. We hebben altijd een leven geleid in contact met de fysieke- & de spirituele wereld. Eind 2021 zijn we begonnen met het organiseren van zweethutceremonies die ons niet alleen met veel mooie zielen hebben verbonden, daarnaast hebben deze ceremonies ook veel mensen op weg geholpen door het leven. Dit alles bij elkaar is de reden waarom we activiteiten organiseren op basis van leefstijl & innerlijke groei. Kom gerust eens langs aan de rand van het Noordlaarderbos. Ons adres is: Beslotenveenseweg 4979TL Noordlaren

Location and extra's

||| Location |||

We live on the Beslotenveenseweg 4 9479 TL Noordlaren, right at the egde of the woods (Noordlaarderbos). It's an old and simple farm, with alot of space and so close to nature with all it's inhabitants.

Here we live with alot of animals: dogs, horses, alot of chicken and our own babies being 2 cats and 2 cockatiels, Majin & Mo Mo 🐈 Kieb & Coco 🦜

Our garden is a cozy Wellness Garden with a sauna, (simple) swimmingpool, lounge area and the sweatlogde.

||| Environment |||

Bodil & Jeremy kunnen je meer vertellen over dit gebied, de activiteiten en de exacte locaties rondom ad in het Noordlaarderbos. Hier is wat informatie voor het geval je hier bent om te ontspannen tijdens een retraite, evenement of bijvoorbeeld Werk & Welzijn.

Onze locatie is gelegen in het UNESCO Global Geopark de Hondsrug & Nationaal Park de Drentsche Aa.

Voor de natuurliefhebbers:
De omgeving van onze locatie is zeer landelijk en bosrijk, ideaal voor wandelingen!

 • de Polder (waar zeearenden hun nest hebben!)

 • de Appelbergen

 • het Noordlaarderbos

 • de Vijftigbunder

 en je kunt vanaf daar doorgaan, er is nog veel meer

 

 Er zijn 3 gebieden waar je terecht kunt voor zwemmen in de natuur:

 • er is een mooie ligweide bij Meerzicht Zuidlaardermeer

 • het Zandgat in Zuidlaren: oude zandafgraving met helder water en veel vis (de kleintjes komen je een kuurbehandeling geven als je stil in het water zit!)

 • de Drentse Aa: een deel van de beek waar je te water kunt

De dorpen en steden met winkels en restaurants in de buurt zijn deze:

 • Zuidlaren (dorp) +/- 5km

 • Haren (dorp) +/- 7km

 • Groningen (stad) +/- 12km

 • Assen (stad) +/- 15km

Aan het begin van de weg (Beslotenveenseweg) bevindt zich de Blankehoeve, een café-restaurant. In de Appelbergen is er de Paviljoen Appelbergen, waar je tijdens je wandeling kunt eten en drinken.
In Zuidlaren kan je fietsen huren. Ook is er Midlaren (op weg naar Zuidlaren), daar kun je boten huren bij de 
Bloemert en Paviljoen Meerzicht en er zijn 3 restaurants.

Als je iets wilt weten over de omgeving en als er specifieke activiteiten zijn, neem dan contact op Bodil en Jeremy.

bottom of page