top of page

Nature Nurture Vibrant

Is een onderdeel van Nature Nurture Flow, Slow & Grow

Ontspanning met achtergrond PNG.png

Nature Nurture Vibrant is een sessie met allerlei helende frequenties en hulpmiddelen (met helende eigenschappen op meerdere niveaus van Zijn). Het doel is om je zelfhelende vermogen te activeren en je hele wezen te stimuleren met gebalanceerde frequenties: het helen van verstoorde frequenties op verschillende niveaus als gevolg van fysieke, emotionele of mentale stress. Het zal je helpen balans te vinden op alle niveaus en je in een diepe staat van ontspanning en verbinding met jeZelf brengen.

Prijs                       40


Duur: 1 uur
Locatie: op locatie

Hoe werkt het?

Wat kan ik verwachten tijdens een Nature Nurture Vibrant sessie?

Een Nature Nurture Vibrant sessie duurt ongeveer een uur (+/- 60 min). We beginnen met een intakegesprek, waarbij we kijken hoe het met u gaat (lichaam, geest, emoties, ziel) en wat jouw behoeften op dit moment zijn. Vanaf dit gesprek stemmen we af wat voor soort sessie met welke elementen het beste bij jou past: frequentie-healing, meditatie, werken met kruiden, aroma's, smugding, edelstenen, kaarten, stilte, aanraking, met geluid & muziek, etc. We stellen als het ware een menu samen.


Bijvoorbeeld: jij hebt behoefte aan ontspanning, je lichaam uitnodigen om te rusten om zo na de sessie jezelf wat geaard-er te voelen en je jezelf graag uitnodigen je iets energieker te voelen. Ik stel aan de hand van deze hulpvraag voor dat je lekker gaat liggen en een rookkwarts vasthoudt, ik je aansluit aan de Healy en het programma 'Energie' aan zet. Terwijl de Healy de frequentie therapie doet van ongeveer 50 minuten, zit ik naast je en geef je een geleide meditatie -een Yoga Nidra met daarna (tot het einde van de sessie) wat klanken van de klankschaal en de wind gong terwijl ik zachtjes zing.

Wanneer de Healy klaar is komen we eventjes weer in beweging en sluiten we de sessie mondeling af.

Opties

Tools en oefeningen die we tijdens de sessie kunnen gebruiken

image.png

(Healy) frequentie therapie

Healy is een apparaat voor frequentietherapie dat je kan ondersteunen op meerdere lagen van Zijn, zoals fysiek, emotioneel, energetisch en meer. Er zijn specifieke en algemene programma's die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften op het moment van gebruik. We hebben ook andere hulpmiddelen die helpen het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren door middel van frequenties.

Yoni/Lingam Steaming

Een stoom ritueel om verbinding te maken met jouw vrouwelijke/mannelijke kracht. Laat de kruiden uit de thee hun magie doen terwijl je op een bankje boven de stoom zit en ga in meditatie om verbinding te maken met je lichaam en je bron.

WhatsApp Image 2023-10-17 at 16.14.19.jpeg

Smudgen

Smudgen - een energetisch reinigingsritueel - is bedoeld om de energieën te reinigen en ook om te helpen communiceren en de verbinding met de geest te versterken. Het kan met verschillende soorten kruiden, hout en barnsteen.

Edelstenen & Muziek instrumenten

Edelstenen dragen hun eigen (helende) frequenties en boodschappen met zich mee die je zullen ondersteun om terug te komen bij je Centrum als deze je aanroepen tijdens de sessie.
Muziek en zang kalmeren en helen lichaam, geest en ziel.

Card reading

Heb je nog vragen, over dit evenement of anderszins? We zijn altijd op zoek naar nieuwe en opwindende kansen. Laten we verbinden met elkaar!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over Nature Nurture Vibrant? Neem dan contact met ons op!

bottom of page