top of page
WhatsApp Image 2023-09-07 at 11_edited.jpg

Ik zorg voor livemuziek tijdens de 1-Daagse Medicine Retraite: Ik speel gitaar & drums en samen met mijn stem zal ik je begeleiden, in synergie met die van Bodil, dieper in de reis die de plantenmedicijnen je zullen brengen.

WhatsApp Image 2023-09-08 at 10.19.51.jpeg

Heyy, ik ben Hauke,

geboren in 1995 in een kleine stad naast Bremen (Duitsland). Ik werd tijdens mijn studie verliefd op Groningen en besloot in deze prachtige stad vol fietsen, eierballen en lieve mensen te blijven :) Mijn oorspronkelijke motivatie om hier te komen was het vooruitstrevend en interdisciplinair studieprogramma Liberal Arts and Sciences waardoor ik vrijuit mijn academische interesses kon volgen en me kon verdiepen in onderwerpen zoals psychologie, filosofie en religieuze studies. Ik was klaar met mijn studie, maar kampte met constante overstimulatie, hoofdpijn en nekpijn. Ik werd gedwongen het rustiger aan te doen in het leven, waarbij ik een aantal nogal grote veranderingen doorvoerde en besefte dat ik op een aantal manieren behoorlijk gevoelig ben, maar dat ik dat deel totaal had verwaarloosd in mij. Ik besloot meer te gaan studeren en volgde mijn passie voor muziek, wat me veel ruimte gaf om te creëren, te voelen en uit te drukken wat de opgeslagen energie/spanning in mijn lichaam langzaam losliet en me op reis bracht om mezelf emotioneel/spiritueel te verkennen. Nu vier jaar later is het mijn bedoeling om wat ik in mijzelf ontdekt heb, open te stellen en (muzikaal) te delen, om samen met de mensen en de gemeenschap om mij heen deze helende reis aan te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat dit een cruciale stap is voor onze samenleving en planeet als we de kans willen krijgen om de vele mondiale uitdagingen waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd, aan te pakken. Het is mijn absolute eer om te helpen in ruimtes waar echte genezing kan plaatsvinden, waar mensen de moed hebben om naar binnen te kijken en de schoonheid te ontdekken die onder onze conditionering, trauma's of wat dan ook ligt die we in de loop der jaren hebben opgebouwd en die ons ervan weerhoudt te leven vanuit waarheid en liefde. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

WhatsApp Image 2023-09-08 at 10.27.40.jpeg

Contact

Heb je nog vragen, over dit evenement of anderszins? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en opwindende kansen. Laten we verbinden met elkaar!

Gezondheidsdriehoek PNG.png
bottom of page