top of page

za 18 feb

|

Noordlaren

Womb Ceremonie Zweethut 18-2-2023

Een zustercirkel in de baarmoeder van moeder aarde. (Vrouwen ceremonie)

Sign-up is closed - please keep an eye out, a spot might open up again!
Take a look at other events
Womb Ceremonie Zweethut 18-2-2023
Womb Ceremonie Zweethut 18-2-2023

Tijd en locatie

18 feb 2023, 11:00 – 19:00 CET

Noordlaren, Beslotenveenseweg 4, 9479 TL Noordlaren, Nederland

Over het evenement

Lees voordat je je aanmeld alle praktische informatie (je moet naar beneden scrollen op de pagina om dit specifieke gedeelte met informatie te bereiken). Als je je aanmeld, ga je akkoord met en begrijp je alles wat er is geschreven + de Algemene Voorwaarden.

 

Verbind je met je zussen, maak contact en verbind jezelf met het goddelijke vrouwelijke, verbindt je met je baarmoeder terwijl je in de baarmoeder van Moeder Aarde bent.

 

Met deze gewijde zuiveringsceremonie ervaar je een reiniging van lichaam tot ziel en alle niveaus daartussen. Deze ceremonie helpt je dieper in jezelf te duiken, in eenheid & verbinding met alles, in je nieuwe intenties en helpt je alle zware lasten los te laten die je niet meer dienen (dood van het ego). Je wordt herboren met nieuwe inzichten over jezelf en dichter bij je centrum. Kniel neer in de baarmoeder van Moeder Aarde. Laat je door de elementen leiden in een diepe meditatie. Spreek met Great Spirit, deel het gewicht op je ziel, je dankbaarheid, intenties en gebeden. Verbind je met het Geheel en kom herboren uit de Baarmoeder. Hier aan de rand van het Noordlaarderbos, op een terrein waar kippen, paarden, katten, honden en andere mensenfamilies wonen, is er een kleine baarmoeder van Moeder Aarde met ruimte voor +/- 8 deelnemers. De duur van het hele evenement is ongeveer 6 uur.

De hele ceremonie bevat:

- Welkom & introductie

- Intenties & gebeden in de stenen plaatsen

- Het vuur bouwen en de vier windrichtingen openen

- De baarmoeder inpakken

- Smudge-ceremonie (reiniging) - De ceremonie in de baarmoeder

- Na afloop een gezamelijk Potluck diner

 

Prijs €80

Aanvang 16:00u, vanaf 15:30u ben je welkom

Deel dit evenement

bottom of page