top of page

za 25 mrt

|

Noordlaren

Nature Nurture Bootcamp 25-3-2023

Kom met ons mee, beweeg je lichaam! Beleef een lichamelijke ervaring vol plezier, kracht en avontuur. Meestal buiten, in contact met alle natuurelementen en ook verschillende soorten buitensport! Je eerste keer is een verwelkomende gratis try-out!

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen
Nature Nurture Bootcamp 25-3-2023
Nature Nurture Bootcamp 25-3-2023

Tijd en locatie

25 mrt 2023, 11:00 – 12:00

Noordlaren, Beslotenveenseweg 4, 9479 TL Noordlaren, Nederland

Over het evenement

Klik op Nature Nurture Movement voor meer informatie over onze bootcamp.

 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden, deze zijn hier te vinden.

 

 

💪Bootcamp zaterdag

25-3-2023🏋🏽️🤸️

Wat staat er voor deze ochtend op het menu?!:
Je kunt je tas, auto/fiets etc. achterlaten op onze boerderij: Beslotenveense weg 4, 9479 TL Noordlaren. Het is 500m lopen/rennen naar de kruising Pollselaan x Westertseweg. Als je om 10:45 uur arriveert, gaan we er samen heen.

Locatie via Google maps: 53°07'12.8"N 6°38'17.4"E.

We ontmoeten elkaar op dit kruispunt voor het bos (Noordlaarderbos) als het weer niet te regenachtig is*. Daar gaan we leuke & effectieve (duo)oefeningen doen met tussendoor veel hardlopen en HIIT om van het ene gebied naar het andere te gaan. Vandaag zullen we geen speciale uitrusting of gewichten gebruiken, behalve wat ballen als de groep niet te groot is. We hebben zelfs ruimte voor een speels potje trefbal ;) Je kunt eventueel naderhand verder ontspannen in de sauna. Meer info daarover vindt je wat verder naar beneden ⬇️


Je zult je algehele conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en veel plezier hebben!

 

 

𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕠𝕣𝕥:

- Een warming-up.
- HIIT en Duo oefeningen in het bos! Incl hardlopen
- Een cooling-down
- Optioneel: daarna chillen in de sauna

 

 

*ℙ𝕝𝕒𝕟 𝕨𝕒𝕟𝕟𝕖𝕖𝕣 𝕙𝕖𝕥 𝕣𝕖𝕘𝕖𝕟𝕥🌧️:

We zullen een mooie circuittraining en duo (HIIT) oefeningen klaar hebben staan ​​op onze boerderij om een fijne & krachtige training.

 

 

𝕎𝕒𝕥 𝕞𝕖𝕖 𝕥𝕖 𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟/𝕒𝕒𝕟 𝕥𝕖 𝕥𝕣𝕖𝕜𝕜𝕖𝕟🧣🧤🎽:

- Comfortabele warme kleding & hardloopschoenen die vies mogen worden.

- Waterfles.

- Als je wilt, kun je een handdoek meenemen voor achteraf en eventueel een setje kleding voor het geval je vies wordt.
- Als je wilt, kun je een handdoek meenemen voor achteraf en eventueel een reserve setje kleding voor het geval je vies wordt.

 

 

💶𝕀𝕟𝕧𝕖𝕤𝕥𝕖𝕣𝕚𝕟𝕘: € 10 - Je kunt achteraf contant betalen of je krijgt van ons een betaalverzoek. Eerste keer? Kom het gratis uitproberen! (Door je aan te melden en deel te nemen, ga je akkoord met en accepteer je onze Algemene voorwaarden. Deze zijn hier te vinden.)

 

 

𝕊𝕒𝕦𝕟𝕒🧖🏻‍♀️🔥

Behoefte om naderhand even lekker diep in ontspanning te komen in de sauna? Dit is mogelijk! Laat het ons weten als je hier behoefte aan hebt en bij voldoende animo doen wij de sauna aan. De kosten zijn €10 voor het eerste uur, elk uur daarna €5. Max €35. (per persoon (de 'eerste keer gratis' actie is niet van toepassing op de sauna), max 10 personen). Alle sauna benodigdheden zijn hier te vinden, klik door naar de 'sauna' dia.

 

Als je hier gebruik van wilt maken, stuur ons dan een bericht! Dan kunnen wij nagaan of er volgende animo is en je op de hoogte houden!

 

Kun je ons laten weten als je niet kunt deelnemen nadat je je hebt aangemeld? Dit wordt zeer gewaardeerd! Je kunt een e-mail (naturenurturebybodilaina@gmail.com) of een bericht sturen naar: +31626310927.

 

Hartelijk bedankt!

 

Tot zaterdagmiddag, lieve sportieve mensen!

Deel dit evenement

bottom of page