top of page

di 27 feb

|

Noordlaren

Brothercircle Sauna

Deze is voor de mannen: kom in contact met je broeders, de goddelijk masculiene energie en verwen je zintuigen en verzorg je lichaam met sauna & een lingam-stoomritueel!

Registration is closed
See other events
Brothercircle Sauna
Brothercircle Sauna

Tijd en locatie

1 andere datums

27 feb 2024, 18:30 – 22:30 CET

Noordlaren, Beslotenveenseweg 4, 9479 Noordlaren, Netherlands

Over het evenement

𝐁𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐥𝐞 𝐒𝐚𝐮𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧𝐜𝐢𝐫𝐤𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐮𝐧𝐚
Deze avond is speciaal voor de mannen, de dragers van de pilaar van licht en kracht. Zet intenties; kom mee de sauna in; verbind met elkaar; deel je diepste en daarnaast verzorg je lichaam en verbindt met je heilige masculiene energie en kracht door een Lingam Stoomsessie. Laat deze avond je in rust, kracht en een helende beweging brengen te opzichte van je lichaam en de heilige masculiniteit.

𝐁𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐢𝐧𝐛𝐞𝐠𝐫𝐞𝐩𝐞𝐧
- 3 rondes sauna
- Lingam Steaming
- Opgieting (sauna ritueel)
- Snacks, koffie, thee

𝐌𝐞𝐞𝐛𝐫𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐮𝐢𝐬*
- minimaal 2 grote badlakens (minimale afmetingen: 140 x 70)*
- badjas*
- slippers*
- een persoonlijk krachtvoorwerp
- evt een waterfles
*𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘴𝘢𝘶𝘯𝘢 𝘢𝘵𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘵𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘦𝘦𝘯𝘥 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 €5 𝘱𝘦𝘳 𝘢𝘵𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘶𝘵

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚-𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬
- Stoom niet als je een acute uitbraak of infectie hebt, open wonden, hechtingen en/of zweren hebt of een chronische voortplantingsaandoening hebt.
- Als je genitale piercings hebt, verwijder deze dan voordat je gaat stomen, omdat ze heet kunnen worden en mogelijk brandwonden kunnen veroorzaken.
​- Inwendige infecties of open zweren: hoewel de kruiden antibacteriële eigenschappen hebben, kun je het beste wachten tot de infecties zijn verdwenen voordat je gaat stomen.​

𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐫, 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐞𝐧 𝐀𝐥𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧
De Sauna vraagt altijd wel wat van je lichaam. Blijf goed in contact met je lichaam, navoelen en je grenzen bewaken. Bij het Lingam Stomen worden kruiden gebruikt. Hoewel deze kruiden allemaal hun (geneeskrachtige) eigenschappen en werking hebben en stoom fysiologisch van alles in gang zet, is er geen wetenschappelijk bewijs die de gezondheidsvoordelen van specifiek Lingam stomen ondersteunen. Alleen persoonlijke ervaringen. Behalve voorschriften gevonden op het internet, is er geen daadwerkelijke richtlijn. De kruiden die we gebruiken zijn veilig en de stoom zal mild zijn en een prettige ervaring, want we bouwen langzaam op, aangepast aan jouw behoeften.
In dit alles zullen wij jou veiligheid zo goed mogelijk waarborgen, maar de verantwoording is en blijft je eigen.

***𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫. 𝐁𝐢𝐣 𝐚𝐚𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐟 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭 𝐠𝐚 𝐣𝐞 𝐡𝐢𝐞𝐫𝐦𝐞𝐞 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐨𝐫𝐝. 𝐙𝐨 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐞𝐥𝐝 𝐚𝐧𝐧𝐮𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐯𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧!***
https://www.naturenurturebybodilaina.nl/nl/terms-and-conditions

Deel dit evenement

bottom of page