top of page

Bodil & Jeremy
Vlaar - van Groningen à Stuling

Wij zijn uw spaceholders gedurende de hele dag van de 1-Daagse Medicine Retraite. Bodil zal voor je zingen, je kunt op Jeremy leunen tijdens de zwaarde momenten en wij zullen allebei de Sauna Belevenis faciliteren!
Ons gezamenlijke verhaal lees je hier. Wil je meer lezen over onze individuele verhalen, klik dan op onze namen in de titel.

Hallo en welkom, wij zijn Bodil en Jeremy!

We zijn al een eeuwigheid partners: 16 jaar! Echtgenoot & Vrouw en man, we zijn nog steeds zó verliefd op elkaar! En wij vullen elkaar perfect aan.
We zijn dus partners voor het leven en ook bij veel activiteiten van Nature Nurture by Bodil Aina (Bodil's holistisch levensstijlcentrum). Wij hebben een enorme liefde voor de natuur: zij verbindt alles en kan ons terugbrengen naar ons eigen tempo, de rust en het hier & nu. Ook vinden we in de natuur veel avontuur, vreugde & vrede!
Wat we van het leven en onze ervaringen hebben geleerd, is dat alles in het leven met elkaar verbonden is en dat niets los van het geheel (ont)staat of leeft. Dit is wat je ook kunt ervaren tijdens (onze) ceremonies.

Bodil heeft Nature Nurture by Bodil Aina gecreëerd om mensen holistisch te begeleiden naar een betere levensstijl en persoonlijke groei door middel van voeding, fysieke beweging, ontspanning en ceremonies zo dicht mogelijk bij de (/jouw) natuur. Binnen deze reis van het creëren van ons bedrijf,  hebben onze geweldige gidsen: life & het universum, ons de Zweethut ceremonies gebracht, die we sinds 2021 organiseren. Daarnaast bouwden we onze eigen sauna en maakten we ook met de sauna onze eigen creatie: de 🌑Nieuwe & Volle Maan Sauna Belevenissen (en er zijn nog meer belevenissen in de maak en worden momenteel gecreëerd!). De energie stroomt daar echt. Daarnaast co-creëren we (spontaan en vooraf gepland) mooie evenementen met andere facilitators (zoals Jeroen, Elina & Hauke tijdens deze 1-Daagse Retraite: Medicine & Wellness!). Wat ons 'doel en onze gaven' in het leven ook zijn, het is moeilijk in woorden te omschrijven, maar we gebruiken het zeker tijdens het organiseren van ceremonies en evenementen! (Dit is wat we terugkrijgen als feedback van deelnemers, waar we zo dankbaar voor zijn!) En er is natuurlijk nog zoveel meer. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Contact

Heb je nog vragen, over dit evenement of anderszins? We zijn altijd op zoek naar nieuwe en opwindende kansen. Laten we verbinden met elkaar!

Gezondheidsdriehoek PNG.png
bottom of page